FORGOT YOUR DETAILS?

Is het altijd je droom geweest om jezelf een naakt op video of foto te zien? Dan is dit jouw kans. 
Wij zijn namelijk op zoek naar mensen die zin hebben om hun grenzen te verleggen. Heb jij zin om op deze site te staan en daarbija helemaal uit de kleren te gaan? Dan moet je gewoon ons onderstaande casting formulier even invullen. Wij nemen dan snel contact met je op.

Het invullen van dit formulier verplicht je tot niets. Je kan ten allen tijde afzien van je shoot (foto/video). Het goed in je vel voelen in voor ons het belangrijkste.

 

We contacteren je altijd discreet. Je nummer gaan we niet gebruiken als eerste contactmethode

Voor ons maakt het niet uit wat of wie je bent. Het is gewoon om je eventueel te kunnen matchen aan een andere persoon als dat jouw verzoek is.

We zullen discreet met deze foto omspringen, maar hebben deze uiteraard nodig voor de casting.

We hebben dit nodig omdat we uiteraard een semi-erotische site zijn. Geen onduidelijke foto's en je moet herkenbaar zijn. Wij gaan opnieuw DISCREET met dit materiaal om.

Misschien heb je nog vragen over hoe dat werkt? Laat ons even enkele dingen voor je op een rijtje zetten:

Waar nemen we op?
Je kiest zelf de locatie van opname. Dat kan bij ons zijn of bij jou thuis. Buiten op een discrete locatie kan natuurlijk ook. Dus dat kunnen we even overleggen en we vinden zeker een geschikte plaats.

Wat brengt dat op?
We zijn geen site die de ambitie heeft veel centen te verdienen. We investeren elke dag in beter materiaal, in middelen om deze site in de lucht te houden. Het geld wat wij vragen als toegang tot onze expliciete content is daarom meer een paywall om te zorgen dat onze modellen beschermd zijn. En dat de foto's en video's niet zomaar overal worden gedeeld.
Dus we betalen helaas niets, maar je krijgt wel de foto's en de video's voor eigen gebruik. 

Moet ik herkenbaar in beeld?
Daar gaat onze voorkeur inderdaad naar uit. Wanneer dat echt een probleem voor je is, en je wil toch graag de ervaring ondergaan. Dan denken we graag met jou mee.
Je kan altijd zelf suggesties doen, maar een maskertje bijvoorbeeld lost al veel op.

Hoe zit dat met de leeftijd?
Dat is ook een verschil met een andere website. Voel je je goed in je vel? Dan mag je je altijd inschrijven. Onze richtleeftijd is echter maximaal 45 jaar. Maar waarom je niet aanmelden. Misschien maken wij voor jou graag een uitzondering.

Wat wanneer iemand het ontdekt en ik kom in de problemen?
Wij gaan jou altijd helpen en tegemoet komen. Dus wanneer je bijvoorbeeld problemen krijgt met je werk of familie omdat je hier staat. Dan zullen wij op eenvoudig verzoek jouw materiaal verwijderen. Wij zijn geen puur commerciële site, wij denken graag met je mee.

Waarom moet ik een naaktfoto insturen?
Omdat wij tenslotte een erotische site zijn. Op basis van al je ingestuurde info kijken we dan of je past op deze site. Dus we gaan deze foto niet gebruiken of misbruiken. Het is voor ons puur professioneel om te kijken of je op onze site past.

Heb je toch nog een andere vraag en staat die hier niet tussen? Dan kan je ons via het contact formulier altijd een mailtje sturen. Dan krijg je zo snel mogelijk persoonlijk antwoord.

 

DISCLAIMER
Door je in te schijven geef je ons de toestemming eventueel foto of videomateriaal bekomen door deze inschrijving te publiceren op onze website. 

TOP